Om krimibloggen


Lidt om Krimibloggen og Frk. Tine 

Jeg hedder Tine og arbejder til daglig som pædagog i en daginstitution. Her læser jeg rigtig mange børnebøger, men i min fritid banker mit hjerte for krimi. 

Jeg startede lidt tilfældigt som gæsteblogger på Krimifan.dk i 2010. Da de stoppede med at have gæstebloggere kort tid efter, fik de af os der havde lyst, lov til at blive hængende og blogge videre. Det har bragt mig mange sjove oplevelser. I 2012, var vi med på BogForum. Der var vi dog kun det ene år. 2012, blev også første år jeg deltog på Krimimessen sammen med Krimifan. Der har vi været fast inventar lige siden. 

I juli 2013, fik jeg lyst til at prøve kræfter med min egen blog. Det resulterede i Frk. Tines Krimitanker og jeg har hygget mig med den lige siden. Når jeg kommer hjem fra arbejde, har jeg også tre børn, som kræver min opmærksomhed. Derfor læser jeg hovedsageligt om aftenen og ser sjældent TV. 

Jeg er født og opvokset i Århus, hvor jeg allerede i en tidlig alder, slæbte stakkevis af bøger hjem fra henholdsvis skolebiblioteket på Jellebakkeskolen og Risskov Bibliotek. Alfred Hitchcock og de tre detektiver, blev slugt råt, men også Phyllis Reynolds Naylors serie om Heksen. 

I september 2012, faldt jeg og slog mit hoved. Jeg var så uheldig at pådrage mig en kronisk hjernerystelse. Ved hjælp af diverse behandlinger, medicin, gruppeterapi osv, var jeg ved at have nogenlunde styr på smerterne og havde til dels lært at leve med det. I november 2016, blev jeg påkørt bagfra i min bil og jeg fik rusket op i hovedpinen og fik samtidig et piskesmæld. Det er svært og hårdt og det gør at jeg ikke længere har så nemt ved at læse lige så meget og hurtigt som førhen. Heldigvis findes de fleste bøger som lydbøger, så når hoved, nakke og koncentration driller mig, kan jeg godt finde på at lytte til dele af bøgerne. 

Frk. Tines Krimitanker er et hyggeprojekt på frivillig basis. Jeg sætter stor pris på, at nogen finder min side brugbar og finder glæde og inspiration ved at bruge den. Tak for det!!
SoMe :)

Frk. Tines Krimitanker er både på Facebook og Instagram. Skulle du have lyst til at følge med på et af de to medier, kan du finde mig ved at klikke på ikonerne nedenfor 👇 Oftest sker der lidt mere dér, end her på selve bloggen, hvor det hovedsageligt er anmeldelser. På Facebook og Instagram, viser jeg flere billeder og det er også der jeg afholder konkurrencer mm.

facebook krimiblog frk tines krimitankerinstagram krimiblog frk tines krimitanker