onsdag den 1. januar 2014

Godt nytår 2014..

Rigtig godt nytår til jer alle sammen!!! 


Jeg håber I kom godt ind i 2014 på en sjov, hyggelig, festlig, dejlig, stille og rolig, vild eller en anden måde som var lige præcist som I ønskede jer at komme ind i det nye år.
Her i huset, kan man på en måde sige, at det blev på alle de nævnte måder, selvom det ikke var alkohol der satte dagsordenen. Det er det jo ikke med 3 mindre børn i huset, men vildskaben forstår de at fyre op under på en sådan måde, at det næsten kan blive for meget for forældrene ;) God mad, masser af hygge og virkelig godt selskab - hvad mere kan man så næsten ønske sig. Så tager jeg revanche på fest og farver, sammen med veninderne i det nye år :)


2013 har været et lidt anstrengende år for mig på det personlige plan. Hjernerystelsen har fyldt en hel del, med hovedpine stort set hver dag, medicinering for at kunne arbejde og læse og et renderi hos neurolog og kiropraktor. Jeg synes stadig jeg er langt bagud med nogle af de bøger jeg gerne ville have læst for længe siden, men jeg forsøger at lade vær at stresse over det og tænke, at jeg nok når det hen ad vejen. Hvem skulle ha troet, at en hjernerystelse kan tage så lang tid at komme over!! :( Man skal passe på med motion - det kan være farligt ;) Forhåbentlig bliver 2014 året hvor den forsvinder som dug for solen!
På krimisiden blev 2013 et forrygende godt år. På årets krimimesse i Horsens var jeg med på standen hos Krimifan og lavede miniinterviews med en masse forfattere. Her kan blandt andet nævnes Inger Wolf, Anna Grue, Elsebeth Egholm, Michael Katz Krefeld, Steffen Jacobsen, Simon Toyne, Jens Østergaard, Michael Lycke, Kaaberbøl & Friis, Peer Kaae, Helle Vincentz og Julie Hastrup. Se dét var stort for en krimifan, sådan at møde og interviewe alle de store og kendte forfattere :) 

 
 
 

 
 

Den helt store ultimative krimioplevelse i 2013, blev for mig at få lov at interviewe min yndlingsforfatter Chris Carter. Han deltog på årets BogForum og jeg havde nær aldrig fået det interview, ene og alene af den simple grund, at jeg ikke troede nok på mig selv til at turde spørge. Jeg var bange for, at jeg ikke kunne finde ud af, at gøre det godt nok, når han sad overfor mig. Jeg havde lavet alle de små interviews på krimimessen, men det var sammen med de andre bloggere - alle spørgsmålene var ens og lavet på forhånd. Her ville det betyde, at jeg selv skulle til at udtænke kloge spørgsmål og så endda på engelsk. Jeg har boet i USA i 2 år, men alligevel... når jeg bliver nervøs, så kludrer jeg rundt i ordene og jeg turde ganske enkelt ikke. Heldigvis var der nogen dejlige mennesker, der gav mig et kærligt skub og fik mig til at tro på mig selv. Jeg spurgte forlaget som sagde ja og så endte det jo med at blive den største oplevelse for mig. Har I ikke allerede læst interviewet, kan I gøre det lige her

Meget apropos Chris Carter og mine problemer med at tro på egne evner, så lagde lige præcist han, dette billede, på sin Facebookside nytårsaftensdag: 


I det hele taget var årets BogForum en dejlig oplevelse i år. Jeg fik tid til at være sammen med nogen af de andre bloggere fra krimifan.dk, som jeg ikke ser så tit og jeg spiste middag med Inger Wolf fredag aften og Chris Carter lørdag aften... to af mine yndlingsforfattere som faktisk deler reolrum hjemme i min stue :) 


Den weekend mødte jeg så mange fantastiske mennesker, som gjorde mig så glad, at den følelse blev siddende i kroppen længe efter!! 
Og hvilke bøger glæder jeg mig til i 2014? Uh der er faktisk virkelig mange!! Allerede her i årets første måneder, kan vi se frem til nyt fra Michael Lycke og Jens Østergaard. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Omkring maj måned kommer der endelig ny bog fra Inger Wolf :) Simon Toynes 3. bog i Ruin-trilogien, glæder jeg mig osse vildt til og så ved jeg at Chris Carter lige nu sidder og gennemlæser sin seneste bog, inden den ryger afsted til forlaget. Desværre for os læsere, udgiver de den først til august. Jeg har besluttet, at jeg denne gang, vil læse den på engelsk først. I det hele taget ser det ud til at blive et super godt krimiår, når man kigger rundt omkring. Jeg glæder mig til at komme i gang med alle de fantastiske og forhåbentligt møguhyggelige bøger!! :) :)

Må 2014 bringe glæde til os alle. Godt nytår!! 


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar