søndag den 29. januar 2017

Anmeldelse: Lars Kepler - KaninjægerenEndelig kom der længe ventet ny krimi fra Lars Kepler. Jeg indrømmer blankt, at jeg er en lille smule forelsket i Joona Linna og han har været savnet.

I denne bog, starter Joona ud i fængsel og jeg må komme med endnu en indrømmelse – jeg har faktisk glemt hvorfor. Det havde dog ikke nogen betydning for handlingen, og bogen starter lige på og rå, med en spændingsscene der gav hjertebanken og et uhyggeligt, blodigt, brutalt mord. Så ruller spændingsbussen ellers derudaf og holder tempoet i jævn høj fart hele vejen.

Det brutale mord, er på ingen ringere, end Sveriges udenrigsminister. Saga Bauer sættes på sagen og tadaaa, ja rigtig gættet, hun får en meget højtstående herre, til at sørge for, at de får lov at benytte sig af Joonas hjælp og skarpe hjerne. Det varer heller ikke særlig længe, før han har opdaget, at hvad man først efterforsker som terror, i stedet viser sig, at være en gal mands værk. Et uhyggeligt og gennemtænkt værk, som bunder i hævn på grusommeste vis.

Her i huset, har vi en sødeste kanin. En meget tam dværgvædder, som bor i vores stue og er meget højt elsket af hele familien. Når man har sådan en størrelse, så er der lige et par steder i bogen, som stikker i ens kaninhjerte. Bortset fra det, så synes jeg det er fremragende læsning, med alle de brutale udspekulerede mord. Jeg havde kuldegysninger og tog flere gange mig selv i, at holde vejret grundet det høje spændingsniveau.

Jeg er vild med den her bog. Jeg ønskede ikke at den skulle slutte, på trods af, at den er intet mindre end 576 sider lang.
Kaninjægeren er 6. del i serien om Joona Linna og Saga Bauer. Den efterlader os, med en cliffhager, som gør det pisse irriterende (pardon my French), at skulle vente på bog nr 7 :) :)


5 kæmpe krimiperler fra mig. 


Har du lyst til at følge med på Facebook? Så klikker du bare lige HER :)

3 kommentarer:

 1. Jeg må desværre vente lidt med at læse den, havde ellers sådan glædet mig, men den er kun kommet hos Mofibo som lydbog :( og prisen andre steder for e-bogen, er lige i overkanten for en fattig pensionist.

  SvarSlet
 2. Hej Susanne,
  Jeg fik bogen før udgivelse og gik igang med at læse, fordi jeg ikke kunne vente. Fornyligt har jeg pådraget mig hjernerystelse nr 2, så jeg endte faktisk med, at høre mere end 2/3 som lydbog på Mofibo. Det var en god oplevelse pga god oplæser og god bog. Jeg synes du skal give det en chance. Denne ene gang ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så fik jeg også læst den. Jeg så at Storytel havde 14 dage gratis prøvetid og havde den som e-bog. 😉
   Og ja..sikke dog en cliffhanger at afslutte med, øv nu skal vi igen vente 😃 men hvor er jeg glad for at de er tilbage til de gode krimier med Joona og Saga

   Slet